Liceul Teoretic ” Traian Vuia ” Făget

   0256 320 577
 contact@liceultraianvuiafaget.ro

„Noi împreună cu familia ta, te călăuzim spre reuşita si împlinire, căci tu ne reprezinţi.”

Liceul Faget

Oferta Educatională

Plecând de la vechiului proverb “ Un om bogat, este un om învăţat ” cadrele didactice împreună cu conducerea scolii încearcă să realizeze un învăţământ de calitate, bazat pe cunoştinte temeinice apropiat de cerinţele pieţei de muncă din România.

Astfel şcoala noastră pune la dispoziţia părinţilor un mod complet de popularizare a elevilor  începând de la grădiniţă si pâna la absolvirea liceului folosindu-se de o gama variata de metode moderne de învăţare aprobate de Ministerul Educaţiei şi Învăţământului precum şi de mijloace şi tehnologii avansate .Liceul nostru beneficiază de o serie de laboratoare modernizate de :

– Informatică

– Economie

– Biologie

– Limba moderne

– Geografie

– Chimie

– Fizică

precum şi de materialele pentru aceste laboratoare în care cadrele didactice bine pregătite îşi dau silinţa ca elevii noştrii să acumuleze informaţii şi să fie bine pregătiţi, de asemenea elevii au la dispoziţie şi cele 2 Sali de sport si 6 terenuri de sport în aer liber  .

    Liceul nostru împreună cu Primaria Oraşului Făget se străduiesc să asigure  cazare şi masă elevilor proveniţi din alte localităţi prin serviciul de Internat si Cantină în condiţii foarte bune oferite în regim social cât si preplătit. Subliniem faptul că pe parcursul anilor în şcoala noastră datorita mediului asigurat NU AU  FOST acte de violenţă sau probleme deosebite de disciplină.

    Cadrele didactice incluse în procesul de pregătire a elevilor sunt bine pregătite şi participă la diferite programe de specializare şi perfecţionare continuă ale Ministrului Educaţiei, de menţionat faptul că majoritatea acestora sunt profesori titulari cu o bogată experienţă.

  În funcţie de anul de studiu şcoala noastră oferă mai multe locuri candidaţilor la :

   I – Ciclul  primar : – cu doua clase pe fiecare nivel de studiu

   II – Ciclul gimnazial : – cu trei clase pe fiecare nivel de studiu

   III – Ciclul liceal : – cu şase clase pe fiecare nivel de studiu